Cum sa invat rapid limba engleza?

O intrebare pe care ne-o punem cu totii. Cunoasterea limbii engleze iti ofera zeci de oprotunitati. Aproape orice domeniu de activitate necesita cunoasterea limbii engleze. Limba engleza ii permite unui tanar sa aiba un prezent si un viitor mai bun atat in tara, cat si peste hotare.

Cea mai buna solutie pentru invatarea unei limbi straine este participarea la cursuri. Un profesor te poate ajuta sa evoluezi mult mai rapid. Iti corecteaza greselile si iti raspunde la intrebari. Invatarea unei limbi straine inseamna in primul rand exercitiu, determinare si ambitie.

Avand in vedere ca omul modern nu are mult timp liber, noi iti propunem sa imbini invatarea cu celelalte activitati zilnice.

Iata ce iti propunem:

  • Cantecele tale preferate trebuie intelese intotdeauna cu exactitate. Iti sugeram sa cauti versurile pe internet imbogatindu-ti in acest fel vocabularul limbii engleze.
  • La film, dialogul original trebuie ascultat, iar subtitrarea sa fie doar un ajutor. Vei incepe sa iti dai seama cat de rau este tradus si in timp vei ajunge sa renunti la subtitrare.
  • Poti citi carti in limba engleza, dictionarul trebuie sa fie intotdeauna la indemna; in acest fel vocabularul tau va fi mai bogat cu fiecare carte citita.

Vezi?Poti exersa in fiecare zi limba engleza