Despre Noi

Povestea Noastră

Alpha Language Center

Am pornit la drum în anul 2008 cu un proiect simplu, de traduceri. Lucrând la el am înțeles importanța acestor servicii și faptul că ele ne permit să îi ajutăm pe oameni să depășească barierele de comunicare. Prin urmare, ne-am stabilit obiective înalte. Și am reușit.

În prezent, asigurăm o comunicare de succes prin intermediul serviciilor lingvistice premium, oferite de o echipă dedicată de project manageri, lingviști și traineri, ce au o vastă experiență și pot înțelege nuanțele tehnice ale industriilor din care provin clienții noștri.

Viziunea Noastră

Să fim compania care îți oferă soluțiile de care ai nevoie

Imaginează-ți o lume în care barierele lingvistice și culturale nu mai există, oamenii având capacitatea de a înțelege mesajele și semnificațiile acestora. De la această idee am pornit și este lucrul pe care îl facem cu drag, zilnic. Astfel, considerăm că îți putem deschide noi perspective de comunicare și noi orizonturi. Prin intermediul serviciilor noastre, ne dorim să realizăm noi conexiuni între oameni, dar și între afaceri.

Misiune și Valori

Răspundem prompt și livrăm peste așteptări

Misiunea noastră este aceea de a-ți oferi o gamă vastă și completă de servicii în domeniul lingvistic. Desigur, la cele mai înalte standarde. Satisfacția și succesul tău stau la baza filosofiei noastre de lucru. Îți suntem alături și ne dedicăm 100% oricărei provocări lingvistice pe care o întâmpini. Membrii echipei noastre împărtășesc, de asemenea, valori comune.

01

Calitate

Într-adevăr, nu facem niciodată rabat de la calitate. Este un lucru care ne definește doarece ne propunem să aducem, de fiecare dată, plusul de valoare pe care tu îl cauți și îl aștepți.

02

Profesionalism

Pentru a avea rezultate excepționale, lucrăm cu cei mai buni specialiști pe nișa lor. Acest lucru ne permite să traducem cataloage sau manuale cu instrucțiuni, cu limbaje de specialitate, fără a avea erori. Un profesionist se implică în permanență în dezvoltarea sa personală și profesională astfel încât să se poată ridica, în permanență, la cele mai înalte standarde. Prin urmare, proiectul tău este pe mâini bune.

03

Creativitate

Suntem creativi și ne place să găsim cele mai potrivite soluții la provocările lingvistice pe care tu le întâmpini. Adaptăm limbajul astfel încât să fie înțeles de audiență, fără a-i schimba semnificația. În plus, nici cele mai dificile schițe sau manuale de proceduri nu se pun cu noi!

04

Flexibilitate

Suntem flexibili și ne adaptăm întotdeuna cerințelor tale. De aceea, îți stăm la dispoziție 24/7, răspunzând rapid cerințelor tale și încercând mereu să ne pliem pe termenele pe care ți le dorești sau să identificăm soluția potrivită pentru bugetul pe care dorești să îl aloci.

Carta Diversităţii

Am aderat la Carta Diversităţii

Noi, la Alpha Language Center avem omul în prim plan. Diversitatea face parte din viaţă. În activitatea noastră zilnică, noi lucrăm alături de şi cu oameni. Ne bucurăm alături de ei, râdem, ne facem viaţa mai frumoasă. Traininguri, traduceri, interpretariate, toate sunt pentru oamenii din jurul nostru, cei alături de care lucrăm. Toţi suntem egali, nimeni nu este tratat diferit, indiferent de etnie, vârstă, sex, dizabilitate, orientare sexuală sau identitate de gen.

Suntem onoraţi ca am aderat la Carta Diversităţii, în acest fel putem sprijini şi proteja public diversitatea organizaţională. Bunele practici fac parte integrantă din modelul nostru de business şi cultura noastră organizaţională.

1