Servicii Complete de Traduceri

Servicii Complete de Traduceri

Partenerul tău de încredere atunci când ai nevoie de servicii complete de traduceri

Echipa ALPHA LANGUAGE CENTER are în componență traducători profesioniști de top. Astfel, îți oferim servicii complete de traduceri care includ, dar nu se limitează la traduceri scrise simple, autorizate, legalizate, apostilate sau supra-legalizate. De asemenea, beneficiezi de suport on-line pentru traduceri rapide.

Înțelegem puterea comunicării către clienții companiilor, mai ales când aceasta are loc în limba lor nativă. Prin urmare, lucrăm cu translatori specializați într-o gamă variată de domenii, care sunt conștienți de importanța unei traduceri cât mai exacte, însă pot adăuga nuanțe ce țin de elementele geografice sau culturale, astfel încât să crească nivelul credibilității companiilor pe piețele locale.

În momentul în care ne trimiți o solicitare pentru traducerea unui document, fie că vorbim de un contract, de textul unui website sau de un manual de utilizare a unui utilaj, specialiștii noștri se vor ocupa să o realizeze la cele mai ridicate standarde. Vei păstra întotdeauna legătura cu Project Manager-ul tău care îți va oferi toate informațiile necesare și va alege translatorul cel mai potrivit. Pentru că la ALPHA LANGUAGE CENTER ne dorim să îți oferim o experiență plăcută și punem accent pe relația cu clientul.

Realizăm cele mai precise traduceri și colaborăm cu cei mai experimentați translatori din industrie. Acest lucru îți garantează faptul că traducerile noastre sunt impecabile din punct de vedere lingvistic, funcțional și contextual. De asemenea, ai certitudinea faptului că respectăm confidențialitatea informațiilor.

Ne mândrim cu faptul că rata de retenție a clienților noștri este de aproape 100%, livrându-le mereu servicii de calitate, rapid și la prețuri accesibile. Lucrăm cu companii mici, dar și cu multinaționale și ne dedicăm în aceeași măsură oricărui proiect, acesta beneficiind, de fiecare dată, de verificare și revizuire înainte de a ajunge la tine. Și pentru că ținem inclusiv la modul în care arată documentele traduse, beneficiezi și de servicii de editare grafică (DTP).

În ceea ce privește tarifele, acestea sunt stabilite în funcție de volumul lucrării, termenul de predare, dificultatea textului, complexitatea editării grafice, limba din/în care se traduce.

În plus, dacă ai parteneri din afară cu care trebuie să comunici în limba lor nativă, ți-am pregătit un serviciu special de traducere imediată a corespondenței (e-mail, prezentări, rapoarte, etc). Acesta este disponibil non stop, pe bază de abonament sau punctual.

Atunci când alegi ALPHA LANGUAGE CENTER pentru servicii de traducere, poți avea încredere că vei beneficia de documente traduse corect. Contactează-ne chiar acum pentru a beneficia, în mod gratuit, de o cotație de preț. Avem o varietate de servicii care te ajută să îți crești afacerea într-un mediu global.

1